الوزير
عدد الرسائل : 197 الموقع : www.elwazer.ahlamontada.com العمل/الترفيه : طالب المزاج : كتابة الشعر و لعب البلياردو و البنج بنج و الشطرنج تاريخ التسجيل : 06/03/2008
| |
smsma
عدد الرسائل : 51 الموقع : www.elwazer.ahlamontada.com العمل/الترفيه : الكمبيوتر المزاج : القراءة تاريخ التسجيل : 06/03/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة الأحد مارس 09, 2008 12:09 pm | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته شكرا ليك يا وزير على الوصفات الجنان دى .وتسلم ايديك. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته | |
|
الوزير
عدد الرسائل : 197 الموقع : www.elwazer.ahlamontada.com العمل/الترفيه : طالب المزاج : كتابة الشعر و لعب البلياردو و البنج بنج و الشطرنج تاريخ التسجيل : 06/03/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة الأحد مارس 09, 2008 3:26 pm | |
| ميرسى يا قمر على مرورك و تسلم الايادى يا عسل على ردك اجميل دة | |
|
tooty
عدد الرسائل : 88 تاريخ التسجيل : 05/03/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة الثلاثاء مارس 11, 2008 7:31 pm | |
| ميرسي اوي وزير علي الوصفه الهايله دي تسلم ايدك | |
|
الوزير
عدد الرسائل : 197 الموقع : www.elwazer.ahlamontada.com العمل/الترفيه : طالب المزاج : كتابة الشعر و لعب البلياردو و البنج بنج و الشطرنج تاريخ التسجيل : 06/03/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة الأربعاء مارس 12, 2008 9:08 am | |
| اااااااااااااااى خدمة يا بنات بجبلكم الجديد كلة و بردة اكلكم مش قد كدة لازم تطلع فية حاجة غلط ههههههه استنوم الجديد من الـــــوزيــــــر | |
|
malak
عدد الرسائل : 62 العمر : 37 الموقع : elwazer.ahlamontada.com العمل/الترفيه : طالبة المزاج : قراءة القصص والشعر تاريخ التسجيل : 13/03/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة الإثنين مارس 17, 2008 3:29 am | |
| تسلملنا يارب دايما يا وزير وتسلم الايد الي اختارت الموضوع حلو اوووي وانت اي حاجة من ايدك هنكلها | |
|
الوزير
عدد الرسائل : 197 الموقع : www.elwazer.ahlamontada.com العمل/الترفيه : طالب المزاج : كتابة الشعر و لعب البلياردو و البنج بنج و الشطرنج تاريخ التسجيل : 06/03/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل البطاطس باللحمة المفرومة الإثنين مارس 17, 2008 7:43 am | |
| شكرررررررررا لمرورك يا قمر و يا رب يكون الموضوع عجبك | |
|